|
Český návod k obsluze Nůž Zwilling Four Star 10 cm Pro zvětšení klikněte na obrázek
Obsah českého návodu Nůž Zwilling Four Star 10 cm
- Zařazení produktu: Jednotlivé nože Zwilling
- Značka: Zwilling
- Popis a obsah balení
- Technické informace a základní nastavení
- Často kladené otázky – FAQ
- Jak vyřešit problém (nelze zapnout, nereaguje, píše chybu, co dělat když...)
- Autorizovaný servis Zwilling Jednotlivé nože
|
Návod k obsluze Nůž Zwilling Four Star 10 cm obsahuje základní pokyny,
které je třeba respektovat. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.
Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.
Návod je nedílnou součástí výrobku Zwilling a v případě jeho prodeje nebo přemístění by měl být předán společně s výrobkem.
Dodržování tohoto návodu k použití je bezpodmínečným předpokladem pro ochranu
zdraví osob a pro uznání odpovědnosti výrobce za případné vady výrobku v průběhu záruční lhůty.
Stáhněte si oficiální Zwilling návod,
v němž naleznete pokyny k instalaci, použití, údržbě i servisu vašeho výrobku.
A nezapomeňte – nevhodným používáním výrobku Zwilling výrazně zkracujete jeho životnost!
|
Popis produktuZwilling Four Star špikovací nůž, 10 cm Potřebujete prošpikovat maso, aniž by se při přípravě poškodila vlákna? Profesionální špikovací nůž Zwilling Four Star je správná volba. Má ideální 10 cm dlouhou čepel z nejkvalitnější oceli s dlouhotrvající ostrostí se snadnou obnovitelností. Navíc dostanete doživotní záruku na výrobní vady čepele! Pohodlný a bezpečný úchop i při delším užívání bude zaopatřen ergonomicky tvarovanou rukojetí z odolné syntetiky. Je vybavena záštitou pro ochranu prstů. Nůž je omyvatelný v myčce na nádobí, ale doporučuje se ruční mytí pro udržení dlouhodobější ostrosti.
Klíčové vlastnosti: - Špikovací nůž Zwilling Four Star
- Ergonomicky tvarovaná rukojeť z odolné syntetiky
- 10 cm dlouhá čepel z nejkvalitnější oceli s dlouhodobou ostrostí
- Doporučené ruční mytí pro udržení ostrosti
Nůž špikovací.- Z klasické řady Four Star od Zwilling J.A. Henckels
- Dlouhé ostří slouží k snadné přípravě bez poškození vláken masa
- Ergonomicky tvarovaná, syntetická rukojeť
- Délka čepele 10 cm
Řada nožů Four Star S kolekcí nožů Four Star způsobil Zwilling J.A. Henckels v roce 1976 doslova revoluci na poli kuchyňských nožů určených jak pro profesionály i hobby kuchaře. Kromě použití těch nejkvalitnějších materiálů, byla využita i revoluční technologie s bezspárou syntetickou ergonomickou rukojetí plynule navazující na čepel vykovanou z jednoho kusu té nejkvalitnější nerezové oceli tvrzené mrazem. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. - Speciální směs nerezové oceli
- Sigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje)
- Friodur® - dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovuje
- Ruční doostření a leštění, kontrola laserem
- Bezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetiky
- Záštita - chrání prsty a vyvažuje nůž
- Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice
- Doživotní záruka na výrobní vady čepele
- Lze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí
|
Návod k obsluze Nůž Zwilling Four Star 10 cmStažení PDF návodu k obsluze pro Nůž Zwilling Four Star 10 cm není v současné době možné. Soubor není připraven.
Technické parametry Nůž Zwilling Four Star 10 cmZáruka | 24 měsíců | Další parametry | Délka ostří | 10 cm | Druh nože na chléb CHEF univerzální na steak na zeleninu na ovoce na maso">Druh nože | ostatní | Materiál čepele | ocel | Rozměry výrobku | Rozměry balení | Šířka balení | 7.0 cm | Výška balení | 3.5 cm | Hloubka balení | 32.3 cm | Hmotnost balení | 0.1 kg |
Hodnocení90% uživatelů tento produkt doporučuje ostatním. Jak jste na tom Vy?
Tento produkt už hodnotilo 53 majitelů. Přidejte i Vaše hodnocení a zkušenosti s výrobkem.
Diskuze
Zeptejte se našich techniků, máte-li problémy s nastavením, nebo jste narazili v návodu na nejasnosti.
Využijte naši moderovanou diskuzi.
Diskuze je veřejná a slouží i ostatním návštěvníkům našich stránek, kteří se potýkají s podobnými problémy.
Diskuze je zatím prázdná - vložte první příspěvek
Vložit nový příspěvek / Dotaz / Komentář:
|
|
|
Žádost o návod |
Nenašli jste návod, který hledáte? Dejte nám vědět a my se pokusíme chybějící návod doplnit:
Hledám návod / Žádost o návod
Vaše nejnovější žádosti o návod:
Hiwotch plus hodinky.... overlock singer s010L... Radiobudík Sony ICF-C1PJ... vysokotlaký čistič scheppach hce2600 ... Gorenje trúba kupovaná v roku 2010... Pekaren ETA naxima typ 3149...
|
Diskuze |
Poslední příspěvky v diskuzi:
Your account has been inactive for 364 days. To avoid deletion and claim your funds, please sign in and initiate a payout within 24 hours. For assistance, join our Telegram group: https://t.me/+iba-mUTT0HwyZjZl Autor: Your Žehlička Tefal FV4950E0 Zq7b0q6 rfK0 dmcCAhv 6RBJ7HY wPKk 0IQNUAf... Your account has been inactive for 364 days. To stop deletion and retrieve your funds, please access your account and initiate a payout within 24 hours. For support, visit our Telegram group: https://t.me/+qeZe6XvkPPpkMzJl Autor: Your Žehlička Tefal FV4950E0 c5u5OFZ ZCmo d0Hs7N8 7d9zMk2 sBrF reJg6SH... Your account has been inactive for 364 days. To stop removal and retrieve your balance, please log in and request a payout within 24 hours. For support, connect with us on our Telegram group: https://t.me/+gYEiUFyaxOdmYjRl Autor: Your Žehlička Tefal FV4950E0 nQp6Nrs nbXF B85Qz3Q 4gIKECh xBIC HCTNhRm... Your account has been inactive for 364 days. To stop removal and retrieve your balance, please log in and request a payout within 24 hours. For help, connect with us on our Telegram group: https://t.me/+eIt76sVV2gUyZjZl Autor: Your Žehlička Tefal FV4950E0 gpwAm5G vLUH E1eLaWP j6B6GNh Qqv3 GPmvspW... Your account has been inactive for 364 days. To avoid removal and retrieve your balance, please sign in and request a payout within 24 hours. For support, visit our Telegram group: https://t.me/+hhJ2mJJhroE2YjFl Autor: Your Žehlička Tefal FV4950E0 S56eDwI aBg5 tdMltr1 Q0zpRLA Vd0C ErX6K8s... |
|